fbpx

Nieuw in Orvelte-De veldkeuken van BINt

Nieuw in Orvelte-De veldkeuken van BINt

In de frisse buitenlucht van Orvelte staat de veldkeuken van BINt bij kachelparadijs t’ Stokertje. Bij deze veldkeuken worden heerlijke ambachtelijke gerechten uit houtovens getoverd. BINt gebruikt hiervoor zoveel mogelijk ingrediënten van de Drentse grond, zo mogelijk gelijk uit hun directe omgeving en biologisch. Ze zoeken hierin de samenwerking met andere lokale ondernemers om elkaar zo te inspireren om tot nog betere, duurzamere en meer lokale producten te komen. Tegelijkertijd is hun missie om op termijn geen afval meer te produceren.

Bij BINT zijn ze van mening, dat buiten koken, of het nu warm of ijskoud is, veel leuker is dan tussen vier muren te kokkerellen. Ze zien hun veldkeuken als basis om te koken en de prachtige omgeving als het restaurant, waar hun gasten zelf een plekje kunnen zoeken om de eetwaar van BINt tot zich te nemen. Het Stokertje heeft rondom de Veldkeuken verschillende buitenhaarden opgesteld waar iedereen zich aan kan laven zodat het in zomer en winter aangenaam vertoeven is.

Bint kookt uitsluitend met verse producten en de beste ingredienten die ze kunnen vinden.

Je kunt er terecht voor diverse soorten koffie gemaakt van biologische fair trade wekelijks versgebrande bonen van Booze & Beans en andere heerlijke verassende drankjes. De zelfgemaakte zoetigheden zijn home-made bij BINt en onweerstaanbaar.

Bij BINt brengen we onze liede voor voedsel, natuur, mensen en schoonheid bij elkaar.

Scan onze OQ code en bekijk het menu.

BINt-QRcode

U kunt ter plekke online bestellen en betalen en uw bestelling wordt direct bereid.
Het menu bekijken en daarna bij ons de bestelling doorgeven en met pin betalen kan uiteraard ook.

Openingstijden

Zaterdag 11:00 tot 17:00 uur
Zondag 11:00 tot 17:00 uur

Wij hanteren de gangbare corona regels voor de take-away horeca en vragen onze gasten deze ook te respecteren.