Vriendinnenuitjes in Orvelte

Ontdek tijdens vriendinnenuitjes het dorp Orvelte. Ga langs bij de 13 bijzondere winkeltjes, overnacht in 1 van de stoere & nostalgische verblijven of maak een ritje in de Orvelter Paardentram. Ervaar tijdens vriendinnenuitjes de sfeer die een 19e-eeuws Drents esdorp uitademt.

Bezoek de 13 bijzondere winkeltjes tijdens vriendinnenuitjes

Wat maakt vriendinnenuitjes compleet? Dat is natuurlijk winkelen. In Orvelte is geen hypermoderne shopping mall, maar er zijn wel hele leuke nostalgische winkeltjes. Deze winkeltjes zijn gevestigd in monumentale boerderijen. Denk hierbij aan een nostalgisch snoepwinkeltje, een pannenkoekenwinkel en een bakkerswinkel. Het is zeker een bezoekje waard en als je er toch bent dan is een souvenir als aandenken snel gekocht. Neem ook een kijkje bij Zoo Bizar. De mini-zoo van Orvelte. Leer van alles over de bizarre beesten en misschien mag je ze, als je durft, wel even vast houden.

Overnachten in de stoere & nostalgische verblijven

Word samen met je vriendinnen Tolpachter van Orvelte voor één weekend. Overnacht in het tolhuisje waar men vroeger betaalde om verder te mogen. Beleef binnenhuis vroegere tijden. Naast deze accommodatie zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. Van vakantiehuis tot pension, van bed & breakfast tot groepsaccommodaties alles is aanwezig in Orvelte.

Horeca gelegenheden tijdens vriendinnenuitjes

Is het tijd voor lekker eten en drinken? Verspreid over het dorp vind je 3 leuke en oergezellige restaurants. Ervaar echte oeroude Drentse gastvrijheid en verwen de innerlijke mens met een heerlijke maaltijd of een lekker drankje. Plof met je vriendinnen neer op één van de terrasjes en geniet van een lekker drankje in de zon.

lunchen vriendinnenuitjes

Ontdek Orvelte

Kom Orvelte ontdekken met je vriendinnen. Het is een levendig en gastvrij dorp. Er is een heleboel te zien en te doen. Van mini-zoo tot paardentram en van nostalgisch snoepwinkeltje tot schaapskooien. Dus ga het allemaal beleven tijdens vriendinnenuitjes in Orvelte. Lees hier meer.