Dagje uit Drenthe

Een dagje uit Drenthe? In Drenthe is meer te doen dan u misschien denkt. Deze mooie provincie biedt u alle mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit. Met de kids, alleen of met een gezelschap, er zijn talloze bezienswaardigheden.

Orvelte, een gezellig dagje uit in Drenthe

Het dorp Orvelte is precies waar u naar op zoek bent als u een dagje uit wilt in Drenthe. Waarom? Orvelte biedt voor ieder wat wils, voor jong en oud, of u nou van rust houdt of lekker wilt winkelen of een cultureel uitstapje wilt. In dit Drentse dorp vindt alle ingrediënten voor: • Een gezellig dagje op stap • Cultuur en geschiedenis • Een actief bedrijfsuitje • Een leuk kinderfeestje • En ga zo maar door In Orvelte beleeft iedereen een leuk dagje uit in Drenthe.

Informatie dagje uit Drenthe

Wilt u ook genieten van de authentieke sfeer? De geschiedenis ervaren, gezellig winkelen en unieke kunstvoorwerpen bewonderen? Beleef Orvelte, een bijzonder dagje ertussenuit in Drenthe!

Dagje uit Drenthe

Spelen in Orvelte

Een leuk dagje uit in Drenthe hoeft niet veel geld te kosten, voor slechts een paar euro kunt u al vele attracties en live demonstraties bezoeken. De kids kunnen tijdens het dagje uit in Nederland heerlijk spelen in Orvelte. Kinderen van alle leeftijden vermaken zich uitstekend in Orvelte. Zo kunnen de kinderen een spannende speelroute volgen: “het houten pad van theodoor” en de kleintjes kunnen zich prima vermaken in de Ambachten Tuin. Of laat uw kinderen hun eigen aandenken maken in de Kinderwerksjop. Uw kinderen kunnen hier onder andere een ambachtelijk gemaakt klompje beschilderen, een fotolijstje versieren of een kaars maken van bijenwas.