Dierentuin Orvelte

Orvelte is een historisch dorp met monumentale boerderijen, met daarin bijzondere winkeltjes en attracties. In het dorp is zelfs een dierentuin en wel een hele bijzondere. Zoo Bizar is de dierentuin van Orvelte met hele bizarre beesten. Het is namelijk een mini-zoo. Lees hier meer over Zoo Bizar.

De kleinste Zoo van Nederland

Zoo Bizar is een mini-zoo in Orvelte. Het is creatief opgezet op de deel van een oude Saksische boerderij. De dierentuin is de kleinste van Nederland en misschien wel de kleinste van Europa. Als u in Orvelte bent is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen bij alle bizarre beesten van Zoo Bizar.

De dierentuin Orvelte is Zoo leerzaam

Je vindt in deze mini-zoo diverse dieren. Van veelpoten, schubbedieren, zoogdieren, gevogelte en knaagdieren. Leer van alles over de dieren bij Zoo Bizar en als je lief ben mag je misschien wel een dier vasthouden of aaien. Ga met het gezin een dagje uit of kom met de hele familie voor een geslaagde familiedag.

Gordeldier dierentuin Orvelte

Kinderfeestje

Zoo Bizar is ook geschikt om je kinderfeestje te vieren. Dan wordt het zeker een bizar leuk kinderfeestje! Tijdens het kinderfeestje wordt er een uitgebreide en spannende rondleiding gegeven en leer je van alles over de dieren. Na de leerzame rondleiding kunnen de kinderen gaan klimmen en klauteren op het houten pad van Theodoor.

Schoolreisje

Ten slotte is Zoo Bizar ook heel geschikt om te bezoeken met de klas tijdens bijvoorbeeld een themaweek over dier en natuur. In overleg kan er een passend lesje worden gegeven. Is het voor de school makkelijker dat Zoo Bizar langskomt op school dan komen de dieren gewoon naar school.

Kom langs in de dierentuin Orvelte

Ontdek de dierentuin in Orvelte en leer alle bizarre beesten kennen. Als je na dit uit je nog zin en energie hebt, kun je natuurlijk Orvelte verder gaan ontdekken. Want er is nog veel meer te zien en toen in dit historische dorp.