Leuk dagje uit

Bent u van plan om een leuk dagje uit te gaan? Monumentendorp Orvelte in Drenthe biedt alles om er een fantastische dag van te maken. Orvelte is een levendig dorp, waar mensen wonen en werken. Het dorp biedt voor ieder wat wils, waar u ook van houdt. Een leuk dagje uit in dit Drentse dorp is ideaal voor:

– Cultuur en geschiedenis
– Kinderfeestjes en partijen
– Gezellige en actieve bedrijfsuitjes
– Ga zo maar door

Het is mogelijk om verschillende soorten dagtochten te boeken in Orvelte voor groepen om een gezellige dat in Orvelte door te brengen.

 

Leuk dagje uit: Feestjes en partijen

Naast dat Orvelte een ideaal uitje is om te bezoeken met zijn tweeën, of met het hele gezin is Orvelte ook zeer geschikt voor (kinder)feestjes en partijen. Schoolreisjes, kinderfeestjes, zakelijke feesten of een jubileum kan prima worden georganiseerd in Orvelte. Orvelte is een prachtige locatie waar iedereen een leuk dagje weg beleefd. Neem contact met ons op en vraag direct de brochure aan.

 

Leuk dagje uit Drenthe – meer informatie

Wilt u ook de geschiedenis in levende lijve ervaren? Gezellig winkelen en heerlijk lunchen? De authentieke sfeer proeven en een eigen aandenken maken? Kom dan naar het monumentendorp Orvelte. Verken Orvelte via de virtuele dorpstour of download onze folder.