Groepsaccommodatie Orvelte

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie Orvelte? In het Oerdorp Orvelte vindt u bovenop een ruime keuze aan plekken om te overnachten, ook genoeg andere dingen om te doen en te zien. Maak daarom van een trip naar Orvelte, gewoon een dagje uit naar Orvelte.

Ontdek de omliggende natuur en de oeroude gebouwen. Maak een rondritje met de paardentram of bezoek een van de nostalgische winkeltjes in het dorp. Er is genoeg te doen in het oerdorp Orvelte. Het dorp is voertuigvrij dus het is heerlijk rustig op de klinkersstraatjes in Orvelte. Er is een parkeerplaats direct naast het dorp waar u uw auto kwijt kunt.

Borckerhof groepsaccommodatie in Orvelte

De Borckerhof is een in monumentale boerderijen gevestigde luxe groepsaccommodatie in het hart van Orvelte. In de prachtig gerestaureerde panden kun je met familie, vrienden of collega’s genieten van een comfortabel verblijf, in één van de mooiste stukjes van Nederland. Geniet ook van een heerlijk diner op één van de sfeervolle tuinterrassen. Wil je heerlijk met familie of vrienden even weg, heb je iets te vieren, of wil je met collega’s een werk- of vergaderbijeenkomst plannen? Het kan allemaal bij de Borckerhof!

groepsaccommodatie orvelte

Bijzondere B&B’s in Orvelte

Word Tolpachter van Orvelte voor één weekend! Het Tolhuis staat bij de ingang van het dorp en is in 1870 gesticht, voeger betaalde men hier tol om verder te mogen. Tegenwoordig is het een ruime vakantiewoning voor 6 tot 8 personen en beleeft u binnenshuis vroegere tijden. Uiteraard is het tolhuis niet het enige verblijf in Orvelte. Er is keuze genoeg, er zijn diverse sfeervolle accommodaties. Van vakantiehuis tot pension, van bed & breakfast tot groepsaccommodatie! En als u er dan toch wat langer bent, maak dan ook eens een mooie wandeling over de aangrenzende heidevelden, de prachtige eslandschappen of in de uitgestrekte bossen. Ervaar de rust en het oergevoel van Drenthe.

Omgeving

In en om Orvelte zijn aanzienlijk veel dingen te doen. Met de grote hoeveelheid heide zijn er een aantal wandelroutes beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld voor de het Drenthepad en op 2 kilometer afstand is het Pieterpad. Voor de fietsers zijn er allerlei diverse routes uitgestippeld. Rond Orvelte vind je de mooiste wandel- en fietsroutes en bijzondere bestemmingen. Neem een heerlijk rustige wandeling in de omgeving. Een bezoek aan het dichtbijgelegen herinneringskamp Westerbork is een indrukwekkende belevenis die je niet mag missen. Kom een bezoek aan Orvelte brengen en geniet van bijzondere overnachtingen en de geweldige omgeving!

Overnacht in het oerdorp in een groepsaccommodatie Orvelte

U bent van harte welkom om eens langs te komen in Orvelte of zelfs te overnachten in een groepsaccommodatie, zodat u zeker weet dat u alles gezien heeft.