Dagje uit met kinderen

Wanneer u besluit om een heerlijk dagje uit met kinderen te gaan, bent u bij het Drentse dorp Orvelte aan het juiste adres. Bij ons bent u verzekerd van een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Orvelte biedt voor ieder wat wils: van jong tot oud, en voor man en vrouw. Uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de Ambachten Tuin waar ze kunnen deelnemen aan een spannende speurtocht naar werktuigen van vroeger. Laat daarbij uw kinderen hun eigen aandenken maken in de Kinderwerksjop.

Veel activiteiten voor kids

Kinderen van alle leeftijden kunnen zich uiterst goed vermaken in het monumentendorp Orvelte. Ze hebben niet alleen erg veel plezier, maar leren hierbij ook. Ga terug in de tijd in Orvelte en ervaar de geschiedenis. Zo kunnen kinderen zich vermaken in de Ambachten Tuin, “Het houten pad van Theodoor” of laat ze heerlijk spelen in de speeltuin. Maar er zijn nog veel meer activiteiten te ondernemen: – Heerlijk wandelen in de rustieke en prachtige omgeving – Bijkomen en lekker lunchen – Genieten van prachtige kunstwerken in één van de ateliers – Bezoek de smederij – En nog veel meer Geniet tussendoor of aan het einde van een succesvolle middag in Orvelte ook van een hapje eten bij een van de restaurants.

dagje uit met kinderen

Kinderfeestjes in Orvelte

Ook voor kinderfeestjes of schoolreisjes kunt u bij ons uitstekend terecht. In Orvelte zijn de kinderen de hele dag druk bezig met alle activiteiten. U bepaald zelf de indeling van de dag, maar u kunt ook kiezen voor een van onze arrangementen. Neem contact met ons op voor meer informatie

Perfecte omgeving voor een dagje uit met kinderen

In en om Orvelte zijn aanzienlijk veel dingen te doen. Met de grote hoeveelheid heide zijn er een aantal wandelroutes beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld voor de het Drenthepad en op 2 kilometer afstand is het Pieterpad. Voor de fietsers zijn er allerlei diverse routes uitgestippeld. Rond Orvelte vind je de mooiste wandel- en fietsroutes en bijzondere bestemmingen. Neem een heerlijk rustige wandeling in de omgeving. Een bezoek aan het dichtbijgelegen herinneringskamp Westerbork is een indrukwekkende belevenis die je niet mag missen.