Dagje weg met kids

Een dagje weg met kids, gezellig op stap met het hele gezin. Orvelte is een ideaal uitje voor het hele gezin. Een spannende speurtocht in de ambachtentuin op zoek naar werktuigen van vroeger. Een eigen aandenken maken in de Kinderwerksjop. Of gewoon lekker spelen in de speeltuin.

 

Dagje weg met kids, ook voor u

Een dagje weg met de kids. Even een dagje ertussenuit. In Orvelte is van alles te doen, niet alleen voor de kinderen maar ook voor u. Proef van de unieke authentieke sfeer, droom weg naar vroeger tijden. U kunt ook heerlijk winkelen in ons mooie monumentendorp, waarbij u o.a. terecht kunt voor streekproducten.

 

Een dagje weg: spelen in Orvelte

Kinderen van alle leeftijden vermaken zich prima in Orvelte. “Het houten pad van Theodoor” is een avontuurlijke speelroute met spannende hindernissen, die tegelijkertijd leerzaam is. De kleintjes kunnen zich in de Ambachten Tuin helemaal uitleven. Zo vindt u er een zandbult waar uw kids urenlang speelplezier hebben, een betoverende draaimolen, en ga zo maar door! Wat dacht u van een ritje met de paardentram?

 

Orvelte ook voor kinderfeestjes

Een schoolreisje of kinderfeestje regelen? In Orvelte zijn de kids de hele dag onder de pannen. U kunt de dag helemaal zelf indelen, al dan niet in de vorm van een arrangement. Of het nou lekker spelen en klauteren is, een leerzaam uitje of een spannende puzzeltocht moet worden, alles is mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.