Luxe bed and breakfast Drenthe

Bent u op zoek naar een luxe bed and breakfast Drenthe? In het Oerdorp Orvelte vindt u bovenop een ruime keuze aan plekken om te overnachten, ook genoeg andere dingen om te doen en te zien. Maak daarom van een trip naar Orvelte, gewoon een dagje uit naar Orvelte. Ontdek de omliggende natuur en de oeroude gebouwen. Maak een rondritje met de paardentram of bezoek een van de nostalgische winkeltjes in het dorp. Er is genoeg te doen in het oerdorp Orvelte. Het dorp is voertuigvrij dus het is heerlijk rustig op de klinkersstraatjes in Orvelte. Er is een parkeerplaats direct naast het dorp waar u uw auto kwijt kunt.

Luxe bed and breakfast Drenthe

Bijzondere B&B’s in Orvelte

Word Tolpachter van Orvelte voor één weekend! Het Tolhuis staat bij de ingang van het dorp en is in 1870 gesticht, voeger betaalde men hier tol om verder te mogen. Tegenwoordig is het een ruime vakantiewoning voor 6 tot 8 personen en beleeft u binnenshuis vroegere tijden. Uiteraard is het tolhuis niet het enige verblijf in Orvelte. Er is keuze genoeg, er zijn diverse sfeervolle accommodaties. Van vakantiehuis tot pension, van bed & breakfast tot groepsaccommodatie! En als u er dan toch wat langer bent, maak dan ook eens een mooie wandeling over de aangrenzende heidevelden, de prachtige eslandschappen of in de uitgestrekte bossen. Ervaar de rust en het oergevoel van Drenthe.

Omgeving

In en om Orvelte zijn aanzienlijk veel dingen te doen. Met de grote hoeveelheid heide zijn er een aantal wandelroutes beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld voor de het Drenthepad en op 2 kilometer afstand is het Pieterpad. Voor de fietsers zijn er allerlei diverse routes uitgestippeld. Rond Orvelte vind je de mooiste wandel- en fietsroutes en bijzondere bestemmingen. Neem een heerlijk rustige wandeling in de omgeving. Een bezoek aan het dichtbijgelegen herinneringskamp Westerbork is een indrukwekkende belevenis die je niet mag missen. Kom een bezoek aan Orvelte brengen en geniet van bijzondere overnachtingen en de geweldige omgeving!

Kom naar het oerdorp Orvelte

U bent van harte welkom om eens langs te komen in Orvelte of zelfs te overnachten, zodat u zeker weet dat u alles gezien heeft.