Dagje uit Nederland

Wilt u graag een dagje uit in Nederland? Kom dan naar het momumentendorp Orvelte in Drenthe. Orvelte is een ideaal dagje uit voor jong en oud. Doe een stapje terug in de tijd en beleef het verleden, neem deel aan live demonstraties of ga gezellig winkelen. Neem snel de virtuele dorpstour en laat u verassen en krijg een goede indruk van wat het dorp u te bieden heeft.

 

Dagje uit Nederland: spelen in Orvelte

De kids kunnen tijdens het dagje uit in Nederland heerlijk spelen in Orvelte. Kinderen van alle leeftijden vermaken zich uitstekend in Orvelte. Zo kunnen de kinderen een spannende speelroute volgen: “het houten pad van theodoor” en de kleintjes kunnen zich prima vermaken in de Ambachten Tuin. Of laat uw kinderen hun eigen aandenken maken in de Kinderwerksjop. Uw kinderen kunnen hier onder andere een ambachtelijk gemaakt klompje beschilderen, een fotolijstje versieren of een kaars maken van bijenwas.

 

Dagje uit in Orvelte

Een leuk dagje uit in Nederland hoeft niet veel geld te kosten, voor slechts een paar euro kunt u al vele attracties en live demonstraties bezoeken. In Orvelte is het daarbij mogelijk om erg veel verschillende activiteiten te ondernemen, onder andere:
– Gezellig winkelen
– Ateliers en exposities bezoeken
– Heerlijk wandelen
– Een rondrit met de paardentram
– En nog veel meer

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.