Tolhuisje Orvelte

Bent u in Orvelte en wilt u graag bijzonder overnachten? Dat kan in het comfortabele vakantiehuisje het Tolhuisje Orvelte van de Borckerhof. Lees hier meer.

Bijzonder overnachten in het Tolhuisje Orvelte

Bij De Borckerhof kunt u bijzonder overnachten in het Tolhuisje. Het huisje staat aan de rand van Orvelte en is een prachtig gerestaureerd vakantieverblijf. Hier proef je het verleden, maar dan met het comfort van u. Geniet van de warmte bij de gashaard en slaap in een echte bedstede. ’s Avonds kunt u lekker op het terras zitten en kijkt u uit op het Drents land en het dorp Orvelte.

Onder het mooie, rieten dak vindt u twee romantische bedsteden in de gerestaureerde voorkamer. Op de geheel verbouwde deel kunt u ook heerlijk slapen in één van de beide tweepersoons kamers. Daar vindt u ook de grote woonkamer en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Het Tolhuisje Orvelte is geschikt tot 8 personen.

tolhuisje Orvelte

6 Stoere & nostalgische verblijven

Naast het Tolhuisje Orvelte zijn er nog een aantal stoere en nostalgische verblijven te vinden in Orvelte. Zoals de B&B Slaoperij, waar u in een echte boerderij overnacht. Waar ooit de koeien stonden, kunt u nu overnachten. Geniet ’s ochtends van de ‘stoet’ of het ontbijt, die op de kamer of als het mooi weer is op het terras wordt geserveerd. Of overnacht in het B&B op 1 net in het centrum van Orvelte, waar u kunt slapen in het voormalige stookhok. Deze is omgebouwd tot 2 luxe kamers.

Omgeving Tolhuisje Orvelte

Wanneer u gaat overnachten in het Tolhuisje bent u op de goede plek. In het dorp Orvelte is genoeg te zien en te doen. Voor de wandelaars is er het Drenthepad en op een aantal kilometer afstand ligt het Pieterpad. Voor de fietsers zijn er verschillende routes uitgestippeld. Daarnaast ligt Orvelte centraal tussen de plaatsen Assen, Hoogeveen en Emmen. Ook is het toeristische dorp Westerbork op 2 km afstand.