Oud Hollandsch snoepwinkeltje

In Orvelte vind je nog een echt Oud Hollandsch snoepwinkeltje. Het snoepwinkeltje bestaat al heel lang en heeft al vele veranderingen doorstaan, maar je kan er nog steeds heerlijk snoep halen. Ontdek hier meer over het snoepwinkeltje.

Het kleinste en “zoetste” winkeltje van Orvelte

Als je binnenkomt in het snoepwinkeltje ga je echt terug in de tijd. Terug naar een grutterswinkeltje uit 1865, met het originele interieur van de nering die in een vroegere tijden een extra aanvulling bood op de inkomsten van boerderij en café.

De grutterswaren zijn ingewisseld voor een heerlijk assortiment van oudhollands snoep. Kies tussen alle lekkernijen, als je een keuze kunt maken, en jouw favorieten worden op de ouderwetse manier voor je geschept en afgewogen. Ook zit naast het winkeltje nog steeds het oorspronkelijke café.

Ten slotte vind je op de planken van de oude winkelkasten een ruime keuze aan verschillende streekproducten.

Oud hollandsch snoepwinkeltje

Kom langs in het Oud Hollandsch snoepwinkeltje!

Houd jij wel van een zoet tussendoortje en een beetje nostalgie, bezoek dan het gezellige snoepwinkeltje in Orvelte en waan je weer in de snoepwinkel van vroeger. Of neem plaats in het gezellige café of op het terras.

Omgeving

Het Oud Hollandsch snoepwinkeltje is gevestigd in Orvelte. Na een bezoek aan dit winkeltje is er nog veel meer te beleven in Orvelte. Zo zijn er nog 12 andere bijzondere winkeltjes, zoals het melkfabriekje, Puur Pannenkoek – de eerste en enige pannenkoekwinkel in de wereld, Zoo Bizar – de kleinste Zoo van Nederland en misschien zelfs van Europa en nog veel meer. De winkeltjes zijn zeker de moeite waard om langs te gaan.