Luxe groepsaccommodatie Drenthe

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie Drenthe? In het Oerdorp Orvelte vindt u bovenop een ruime keuze aan plekken om te overnachten, ook genoeg andere dingen om te doen en te zien. Maak daarom van een trip naar Orvelte, gewoon een dagje of weekendje weg naar Orvelte. Ontdek de omliggende natuur en de oeroude gebouwen. Maak een rondritje met de paardentram of bezoek een van de nostalgische winkeltjes in het dorp. Er is genoeg te doen in het Oerdorp Orvelte. Het dorp is voertuigvrij dus het is heerlijk rustig op de klinkersstraatjes in Orvelte. Er is een parkeerplaats direct naast het dorp waar u uw auto kwijt kunt.

luxe groepsaccommodatie drenthe

Bijzonder luxe groepsaccommodatie

De Borckerhof is een in monumentale boerderijen gevestigde luxe groepsaccommodatie in het hart van Orvelte. In de prachtig gerestaureerde panden kun je met familie, vrienden of collega’s genieten van een comfortabel verblijf, in één van de mooiste stukjes van Nederland. Geniet ook van de prachtige natuur of een heerlijk diner op één van de sfeervolle tuinterrassen. Wil je heerlijk met familie of vrienden even weg, heb je iets te vieren, of wil je met collega’s een werk- of vergaderbijeenkomst plannen? Het kan allemaal bij de Borckerhof, waar met elkaar onbezorgd genieten centraal staat.

Omgeving

In en om Orvelte zijn aanzienlijk veel dingen te doen. Met de grote hoeveelheid heide zijn er een aantal wandelroutes beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld voor de het Drenthepad en op 2 kilometer afstand is het Pieterpad. Voor de fietsers zijn er allerlei diverse routes uitgestippeld. Rond Orvelte vind je de mooiste wandel- en fietsroutes en bijzondere bestemmingen. Neem een heerlijk rustige wandeling in de omgeving. Een bezoek aan het dichtbijgelegen herinneringskamp Westerbork is een indrukwekkende belevenis die je niet mag missen. Kom een bezoek aan Orvelte brengen en geniet van bijzondere overnachtingen en de geweldige omgeving!

Kom naar het oerdorp Orvelte

U bent van harte welkom om eens langs te komen in Orvelte of zelfs te overnachten, zodat u zeker weet dat u alles gezien heeft.