Uitjes voor ouderen

Wilt u uit in Drenthe? Orvelte is een prachtig oeroud dorp, dat zich perfect leent voor uitjes voor ouderen. In Orvelte waan je je even in het verleden, met de gemakken en voorzieningen van het heden. Maak “uit in Drenthe” bijzonder en breng een bezoekje aan Orvelte. ’s Avonds of overdag, het Drentse Orvelte biedt voor elk wat wils.

Goedkope uitjes Drenthe

Als u naar Orvelte gaat, gaat u goedkoop uit in Drenthe. Het dorp zelf is het hele jaar door toegankelijk. Voor slechts een paar Euro kunt u vele attracties en live demonstraties bezoeken van 1 april tot 1 november.

uitjes voor ouderen

In het prachtige dorp Orvelte:

  • Doet u een stap terug in de tijd
  • Beleeft u het verleden
  • Beleeft u hoe de smid aan het werk is.
  • Hoe biologische kaas gemaakt wordt of ontdek de geheimen van de glasblazer.

Uitjes voor ouderen in het Drentse Orvelte

Wandelen door Orvelte is al een uitje op zich. Slenteren door de mooie straatjes en tuinen en even bijkomen in het café met een kopje koffie. Loop onderweg een nostalgisch snoepwinkeltje binnen en proef de sfeer van vroeger! ’s Avonds genieten van een diner in Restaurant de Schapendrift. Even ertussen uit in Drenthe? Dan kunt u zich in Orvelte van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat vermaken. Plan vandaag nog uw bezoek naar Orvelte of neem contact op voor meer informatie.

Veel activiteiten

Kinderen en ouderen van alle leeftijden kunnen zich uiterst goed vermaken in het monumentendorp Orvelte. Ze hebben niet alleen erg veel plezier, maar leren hierbij ook. Ga terug in de tijd in Orvelte en ervaar de geschiedenis. Zo kunnen kinderen zich vermaken in de Ambachten Tuin, “Het houten pad van Theodoor” of laat ze heerlijk spelen in de speeltuin. Maar er zijn nog veel meer activiteiten te ondernemen: – Heerlijk wandelen in de rustieke en prachtige omgeving – Bijkomen en lekker lunchen – Genieten van prachtige kunstwerken in één van de ateliers – Bezoek de smederij – En nog veel meer uitjes voor ouderen.