Theeschenkerij Drenthe

Bent u in Drenthe en is het tijd voor een heerlijke lunch met een lekker drankje? Kom dan langs bij de Theeschenkerij Drenthe. Deze Schenkerij is gevestigd in het historische dorp Orvelte. Ga lekker zitten op het tuinterras en proef de sfeer van het dorp. Lees hier meer.

Proef de sfeer bij de Theeschenkerij Drenthe

U kunt uw dag beginnen bij de Schenkerij met een heerlijk kopje koffie. Of kom in de middag lekker lunchen of eindig uw dag in Orvelte met een heerlijk diner bij de Schenkerij. Geniet op een zomerse dag op het tuinterras met uitzicht op de kaasmakerij en de boomgaard.

Een heerlijke lunch bij de Theeschenkerij

De Schenkerij heeft een veelzijdige lunchkaart. Denk hierbij aan de Drentse “roggebol”, een stoet van roggemeel en op de plaat gebakken. Dit dient bij de Theeschenkerij Drenthe als de basis van een heerlijk lunchgerecht. Belegd of een uitsmijter van scharrelei of als tosti uit de pan. Bij de koffie wordt huisgebakken kruidkoek, kniepertjes van het Bakkershoes, of een heerlijk proeverijtje van alle lekkernijen geserveerd. En natuurlijk mogen de wafels met warme kersen en verse slagroom niet ontbreken.

Tijdens het winterseizoen kunt u genieten van bruine bonen soep en echte erwtensoep op het menu. Dus voor ieder wat wils.

Nagenieten op het tuinterras

Uw dag in Orvelte zit er bijna op, nog even nagenieten. Plof neer op het gezellige tuinterras van de Schenkerij. Geniet van een heerlijk glas wijn of een Drents biertje van Drentsche Schans. Daarnaast mag een proeverij van Drentse streekproducten met o.a. Orvelterkaas, huisgemaakte Drentse nagelholt of boerenworst natuurlijk niet ontbreken.

 

Theeschenkerij

Compleet verzorgde dag Orvelte bij de Theeschenkerij Drenthe

Wilt u een dag vullend programma die de Theeschenkerij voor u verzorgd? Laat u ontzorgen door de verschillende arrangementen die de Schenkerij aanbied. Zo kunt u hier uw verjaardag, huwelijksfeest of familiedag vieren. Kijk hier voor meer informatie. Kom genieten van Orvelte bij de Schenkerij!