Zoo Bizar

 • 3I9A2842-1
 • 54_baardagaam1
 • eekhoorn_kleinste_zoo_dierentuin
 • IMG_2792-1
 • spin_kleinste_zoo_dierentuin
 • WkK-gorderldier

Place Category: Betaald en Winkeltjes

Profile
Profile
Photos
Map
 • Maak kennis met…

  … Zoo Bizar, een mini-zoo vol met bijzondere dieren. Opgezet in een oude Saksische boerderij, is Zoo Bizar de kleinste Zoo van Nederland en misschien wel van heel Europa! Begeef je tussen de verschillende bijzondere dieren die we hier in Zoo Bizar hebben. Kom oog in oog te staan met bijvoorbeeld “Takkie” de wandelende tak of “Brechje” de Vogelspin. Er is altijd wel een begeleider aanwezig om van alles te vertellen over de bijzondere dieren. Ook kunnen er demonstraties worden gegeven over de verschillende dieren en hun wonderlijke leefgewoontes.

  Kinderfeestjes en schoolreisjes

  Voor een gegarandeerd bizar leuk kinderfeestje kies je voor Zoo Bizar. Het kinderfeestje bestaat uit een uitgebreide en spannende rondleiding door de mini-zoo. Hierbij wordt van alles uitgelegd over de dieren in Zoo Bizar leven. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgelegd waarom reptielen koudbloedig worden genoemd.

  Een schoolreisje is ook een mogelijkheid bij Zoo Bizar. Dit is een spannende en leerzame ervaring. De dieren waarover verteld worden zijn hanteerbaar, hierdoor kunnen de kinderen de dieren ook aanraken. Ook kan er een les op locatie worden gegeven, dit is voor de school praktischer. Hiermee kunnen we een mooie aanvulling geven op het thema, dieren. Dit kan worden geregeld in de winterperiode, van november t/m maart op de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. Hierin kunnen we ongeveer 3 klassen bezoeken. Een hele dag is te lang voor de dieren en is daarom niet mogelijk.

  Uitzonderingen openingstijden

  November t/m maart
  Vakanties in deze periode maandag gesloten, open dinsdag t/m zondag.
  Kerstvakantie alle dagen open behalve 1ste kerstdag en 31 december.

  Juli – Augustus ma t/m zondag
  Alle feestdagen open;
  Goede vrijdag 30 maart
  2e paasdag 2 april
  2e pinksterdag 21 mei

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.