Landal Orveltermarke

Maak kennis met…

… het Landal Orveltermarke, Landal Orveltermarke in Witteveen. Op zoek naar rust, avontuur, natuur en cultuur en verblijven in prachtige bungalows? Op dit mooie park vind je het allemaal. Ga op ontdekking op het Vernuverpad of relax aan het natuurbad, waar de kids zich uitleven in het water. Meer waterpret is te vinden in het overdekt zwembad. Beleef volop avontuur op het avontureneiland of leef je uit in de indoorspeelplaats.
Wat is er leuker dan met het hele gezin lekker sportief en actief buiten bezig te zijn? Of je nu zin hebt in het bouwen van je eigen bootje, boomstam sjouwen, wilt leren knopen als een echte scout of liever brood bakt bij het kampvuur; op het avontureneiland kan het allemaal. Kortom op het avontureneiland kun je je naar hartenlust vermaken.
‘Vernuveren’ is Drents voor ‘vermaken’. Ga op een ontdekkingsreis door alle plekjes te bekijken waar het pad je langs brengt. Kikkers, salamanders, kikkervisjes, balanceren op de boomstammen, klauteren op stapstenen… op dit pad vermaken jong en oud zich in, op en rondom het water. Laat de ontdekkingsreis maar beginnen!
Als je een dagje uit wilt, zijn er volop mogelijkheden in de omgeving van het park. Bezoek het Herinneringscentrum Kamp Westerbork, huur een fiets bij de receptie en fiets een klein rondje Drenthe of maak een wandeling tussen de boomtoppen op het Boomkroonpad.
Voor meer informatie, kijk op: https://www.landal.nl/parken/orveltermarke

Adres:

Mr J.B. Kanweg 3
9439 TD Witteveen

Telefoon: 0593-564100

Foto`s

Gerelateerd overzicht