B&B Drenthe

Maak kennis met…

B&B Drenthe

Aan de rand van Westerbork richting museumdorp Orvelte vindt u Bed & Breakfast Drenthe.

B&B Drenthe kent 2 luxe ruime suites met airco. Deze zijn 32 m2 groot en geschikt voor 2 personen. De suites zijn gelegen op de begane grond. U beschikt over een eigen entree zodat u over volop privacy kan genieten. Bovendien parkeert u gratis op ons eigen terrein.

De badkamers hebben een heerlijke, ruime inloopdouche met wastafel en een afgesloten toilet. In de Rembrandt Suite treft u bovendien een luxe rond bubbelbad aan, waar romantiek en ontspanning elkaar kruisen. Gun uzelf deze luxe weldaad en verwen uzelf en uw partner in één van de Luxe Suites.

U beschikt over een eigen buitenterras waar u optimaal kunt ontbijten of een boek lezen. De Rembrandt suite met tuindeuren ligt aan de achterzijde van het bijgebouw, De Vermeer suite met schuifpui ligt aan de voorzijde van het bijgebouw, waardoor u heerlijk kunt genieten van de privacy van de achtertuin of het uitzicht van de weidse Drentse velden.

Meer informatie op: www.bb-drenthe.nl

Een echt succes is de collectie tuin objecten, gemaakt van staal. Je ziet ze meteen als je halverwege de Dorpsstraat komt. En voor leuke souvenirs van Orvelte of Drenthe zit je hier ook goed! Steun de schaapskudde van Orvelte door hier zo’n leuk souvenir met een schaap te kopen…..

We hebben ook de mogelijkheid om online artikelen bij ons te bestellen, dit kun je doen door op onderstaande website te klikken

Meer informatie en webwinkel op: www.groetjesuitorvelte.nl

BB-Drenthe-Westerbork-Orvelte

Adres:

Orvelterstraat 1
9431T X Orvelte

Telefoon: +31 6 21296295

Foto`s

Gerelateerd overzicht