B&B De Heuizolder

Maak kennis met…

B&B De Heuizolder

Heerlijk tot rust komen en genieten van het weidse uitzicht dat het historische dorp Orvelte te bieden heeft? Of wilt u langer genieten van de mooie Drentse natuur en cultuur? Boek dan een verblijf in B&B De Heuizolder. Heerlijk genieten op de Drentse Hooglanden.

De B&B is gebouwd op de zolder in de schuur van ’t Melkfebriekie. Vanuit de woonkamer kunt u weids uitkijken over de es van Orvelte.

B&B De Heuizolder is geschikt voor 2 tot 4 personen, uitgebreid met evt. nog 2 kinderen erbij en bestaat uit een woonkamer met schitterend uitzicht over de es, een ruime overloop met een bedbank en een inloopkast, een ruime slaapkamer met een 2 persoonsbed en een bedbank en een goed geouttilleerde badkamer met wastafel, toilet en massage douche.
Beneden komt men binnen via de luxe keuken, met fornuis met 4 ovens, afwasmachine, wasmachine, koel- en vrieskast enz. De gasten mogen vrij gebruik maken van deze keuken. Bovendien kunnen de gasten ook gebruik maken van de schitterende hof met fruitbomen met verschillende zitjes. Het ontbijt wordt iedere morgen geserveerd in restaurant ‘De Schenkerij’, dat er tegenover gesitueerd is. Ook kunnen de gasten ervoor kiezen om zelf het ontbijt te verzorgen.

Meer informatie: www.melkfebriekie-orvelte.nl/bed-en-breakast-de-heuizolder/

Adres:

Melkwegje 3
9441 PH Orvelte

Telefoon: 0593-762976

E-mail:  info@dekaasbank.nl

Foto`s

Gerelateerd overzicht